+ 385 22 / 217 - 113     rra@rra-sibenik.hr     + 387 39 / 681 - 631     info@herag.ba  
Compete Plamet
RAZVOJNA AGENCIJA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE
Velimira Škorpika 6,22000 Šibenik, HR
RAZVOJNA AGENCIJA ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE
Blidinjska 1,88240 Posušje, BiH
Općina Posušje
Fra Grge Martića 30, Posušje, BIH

Kroz projekt Compete Plamet financirani i završeni radovi na izmjeni krovova u Poduzetničkom inkubatoru u Šibeniku

Ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je u ime investitora s izvođačem radova - tvrtkom O.K.I. Mont iz Zagreba specijaliziranom za krovopokrivačke radove, potpisala Zapisnik o primopredaji radova na rekonstrukciji krovova na tri hale u Poduzetničkom inkubatoru Šibenik.

 

 

Završena je time prva faza radova u okviru prekograničnog projekta s BIH „Compete Plamet“ putem kojeg će se u Poduzetničkom inkubatoru PIN u Šibeniku uspostaviti Obradni centar u sektoru metala i plastike za mala i srednja poduzeća i ali i potrebe obrazovanja učenika iz strukovnih škola u Šibensko- kninskoj županiji.

Radi se o projektu ukupne vrijednosti 12,6 milijuna kuna kojeg Razvojna agencija Šibensko-kninske županije provodi s vodećim partnerom na projektu Razvojnom agencijom HERAG iz Posušja i Općinom Posušje.

Ukupna vrijednost radova rekonstrukcije krovova iznosi 729.968,06 kn s uključenim PDV-om. Izvođač radova tvrtka O.K.I. Mont iz Zagreba, izvršila je ugovorene radove striktno prema uputama proizvođača i pravilima struke u roku od 15 dana, uz jamstvo 10 godina na izvedene radove. Uklonjene su ravne i valovite azbestne ploče, te je postavljeno 1301 m2 novog krova od FeZn panela debljine 5 cm. Nakon rekonstrukcije krovišta slijede javne nabave za klimatizaciju i ventilaciju hale Obradnog centra, te za nabavku 4 CNC stroja.

 

 


  Objavljeno: 25.05.2018, 16:07
JURA Å ibenik
HERAG
Općina Posušje
Copyright © 2024 • www.rra-sibenik.hr • www.rra-sibenik.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja