+ 385 22 / 217 - 113     rra@rra-sibenik.hr     + 387 39 / 681 - 631     info@herag.ba  
Compete Plamet
RAZVOJNA AGENCIJA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE
Velimira Škorpika 6,22000 Šibenik, HR
RAZVOJNA AGENCIJA ŽUPANIJE ZAPADNOHERCEGOVAČKE
Blidinjska 1,88240 Posušje, BiH
Općina Posušje
Fra Grge Martića 30, Posušje, BIH

SEDMI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA I ČETVRTI SASTANAK UPRAVLJAČKOG ODBORA PROJEKTA "COMPETE PLAMET"

 

SEDMI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA I ČETVRTI SASTANAK UPRAVLJAČKOG ODBORA PROJEKTA "COMPETE PLAMET"

 

15.10.2019. godine u prostorijama JU Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, održan je sedmi sastanak projektnih partnera (PCU) i četvrti sastanak Upravljačkog odbora (SC) na projektu COMPETE PLAMET.

Na četvrtom sastanku Upravljačkog odbora (SC) sudjelovali su: Radoslav Luburić – ravnatelj HERAG-a, Branko Bago – načelnik Općine Posušje i Mira Lepur - ravnateljica JU RA ŠKŽ. Radoslav Luburić, ravnatelj HERAG-a i projekt manadžer predstavio je sudionicima Monitoring plan sa detaljnom analizom nadolazećih projektnih aktivnosti kao i financijski plan potrošnje na projektu u ovom izvještajnom periodu. Članovi Upravljačkog odbora usvojili su jednoglasno Monitoring plan. Također su potpisali Izjavu o suglasnosti sa novim periodom provedbe projekta, odnosno do 14/04/2020. Najveći naglasak bio je na statusu nabave za CNC strojeve za Obradni centar za metal i plastiku u Šibeniku, gdje je ravnateljica JU RA ŠKŽ Mira Lepur detaljno iznijela kronologiju procesa nabave.

 Na sastanku projektnih partnera (PCU) partnerima je predstavljen Plan usluga i Plan održivosti od strane stručnjaka na projektu Zrinski Pelajić za Tehnološki park Posušje i Obradni centar za metal i plastiku Šibenik. Također su detaljno analizirane preostale projektne obveze, kao i statusi partnerskih izvještaja.

Predstavnici projektnih partnera i Upravljačkog odbora su također sudjelovali na radionici C.2.5. „Istraživanje, razvoj i inovacije“ prije navedenih sastanaka.

Projekt Compete Plamet se provodi u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014. - 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 603 369,21 €. Kroz program Interreg IPA prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora financira se 85% projektnih aktivnosti što predstavlja iznos od 1 362 863,82 €. Preostali iznos sufinanciraju projektni partneri.

Projekt provodi JU Razvojna agencija Županije zapadnohercegovačke - HERAG u suradnji sa partnerima Općinom Posušje i Razvojnom agencijom Šibensko kninske Županije.

 


  Objavljeno: 16.10.2019, 13:48
HERAG
Općina Posušje
JURA Å ibenik
Copyright © 2022 • www.rra-sibenik.hr • www.rra-sibenik.hr • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja